fbpx

RNHB

Wilt u een Beleggingspand aankopen of herfinancieren middels een verhuurhypotheek van RNHB? Vastgoed Financieren regelt voor u de financiering en verbindt u aan de juiste partijen. Door ons uitgebreide netwerk van beleggers, financiers en investeerders kunnen wij u volledig van dienst zijn.

Waar veel banken nog wel eens moeilijk doen over de verhuur van onroerend goed. Wij zijn in staat u met de juiste partijen te verbinden zodat wij snel voor u een financiering kunnen regelen. Vastgoed financieren biedt mogelijkheden voor kleine en grotere beleggers. Van enkele woningen tot grotere portefeuilles. Wij maken het voor u mogelijk om te investeren in verhuurde of nog te verhuren woningen middels een verhuurhypotheek of vastgoedhypotheek. Deze hypotheken zijn bedoeld voor klanten met zakelijke doeleinden, zoals commerciële verhuur.

Vastgoed Financieren regelt voor u de financiering en verbindt u aan de juiste partijen. Door ons uitgebreide netwerk van beleggers, financiers en investeerders kunnen wij u volledig van dienst zijn.

BETERE VOORWAARDEN

Financieringsaanvragen worden door ons voornamelijk bij Nederlandse banken ondergebracht. In bepaalde gevallen wordt er gebruik gemaakt van investeringsmaatschappijen. Daarnaast zijn wij onder andere ook RNHB gecertificeerd. Wij regelen het financieren van vastgoed met scherpe rentetarieven en gangbare voorwaarden die bij uw situatie past.

Vastgoed Financieren is gespecialiseerd in een verhuurhypotheek voor beleggingspanden met zelfstandige woonruimte, studentenhuizen, bedrijfspanden, kantoorpanden, woon/winkelpanden, nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen.

VERHUURHYPOTHEEK AANVRAGEN BIJ RNHB? WIJ GARANDEREN EEN HOGE SLAGINGSKANS

Na ontvangst van enkele gegevens wordt uw aanvraag voor vastgoedfinanciering door onze specialisten beoordeeld. Vooraf kunnen we een goede inschatting maken over de slagingskans van uw financieringsaanvraag.

PASSENDE FINANCIERING

Uw beleggingspand cq vastgoed financieren is via ons mogelijk tegen een gunstige rente en gunstige voorwaarden. Financieren kan tot ongeveer 80% van de marktwaarde (afhankelijk van de financier). Wij zijn er voor de kleine en de grote vastgoedbelegger en kunnen een financiering regelen vanaf 75.000,- euro vastgoed hypotheek tot bedragen die oplopen tot meer dan tien miljoen euro.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een vastgoedfinanciering van RNHB? Neem dan contact op met Vastgoed Financieren middels het onderstaande formulier of bel 085-1305766.

12 + 5 =

O.a. onze partners