fbpx

RNHB

Wilt u een Beleggingspand aankopen of herfinancieren middels een verhuurhypotheek van RNHB?

Vastgoed Financieren regelt voor u graag de financiering. Of heeft u een rentevoorstel van een bank? Wellicht nu het moment om eens goed rond te kijken en voor betere voorwaarden en een lagere rente te gaan. Vastgoed Financieren biedt mogelijkheden voor kleine en grotere beleggers. Van enkele woningen tot grotere portefeuilles. Wij maken het voor u mogelijk om te investeren in verhuurde of nog te verhuren woningen middels een verhuurhypotheek of vastgoedhypotheek. Deze hypotheken zijn bedoeld voor klanten met zakelijke doeleinden, zoals commerciële verhuur. 

BETERE VOORWAARDEN
Vastgoed Financieren is RNHB gecertificeerd en gespecialiseerd in een verhuurhypotheek voor beleggingspanden met zelfstandige woonruimte, studentenhuizen, bedrijfspanden, kantoorpanden, woon/winkelpanden, nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen. Wij regelen het financieren van vastgoed met scherpe rentetarieven en gangbare voorwaarden die bij uw situatie past.

VERHUURHYPOTHEEK AANVRAGEN BIJ RNHB? WIJ GARANDEREN EEN HOGE SLAGINGSKANS
Na ontvangst van enkele gegevens wordt uw aanvraag voor vastgoedfinanciering door onze specialisten beoordeeld. Vooraf kunnen we een goede inschatting maken over de slagingskans van uw financieringsaanvraag.

PASSENDE FINANCIERING
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een vastgoedfinanciering van RNHB? Neem dan contact op met Vastgoed Financieren middels het onderstaande formulier of bel 085-1305766.

10 + 9 =

O.a. onze partners

Partners van vastgoedfinancieren.