fbpx

ADVISERING

Verhoog de kans op een financiering middels een goed opgesteld financieringsplan! En u komt voorbereidt aan tafel. U heeft namelijk maar één kans om het plan neer te leggen. Laat u daarin goed adviseren! Bij het aanvragen van een bedrijfslening zijn er verschillende mogelijkheden. Van een vastgoedfinanciering, zakelijk krediet, lease, factoring en lening tot crowdfunding. De keuze is afhankelijk van de investeringsbehoefte.

Wij bij Vastgoed Financieren adviseren ondernemers op ieder vlak waarbij vastgoed een centrale rol speelt. Dit betreffen zaken zoals het optimaliseren van de vastgoedportefeuille, het verlagen van het risicoprofiel, projectontwikkeling, bedrijfshuisvesting, de aan- & verkoop van vastgoed en alle daarmee samenhangende fiscale en juridische zaken.

Een Vastgoedhypotheek of een Verhuurhypotheek aanvragen – ONZE TIPS

Een financiering voor uw vastgoed aanvragen met betere voorwaarden. Hoe? Door het toepassen van onderstaande tips:

 • Een goede voorbereiding is van cruciaal belang. Een beknopt investeringsplan is niet goed genoeg. De banken willen onderbouwing, cijfers en een prognose zien.
 • Bedenk goed wat het pand of vastgoed waard zou kunnen zijn in verhuurde staat. Kijk uiteraard goed wie de huurder is. Zij vormen immers de inkomstenbron waarmee u uw rente en aflossingsverplichting jegens een eventuele financier kan voldoen.
 • Er bestaan diverse overheidsregelingen die een steuntje in de rug kunnen bieden. Zorg dat u hiervan op de hoogte bent en vraag er ook specifiek naar.
 • Houd in uw presentatie rekening met de mogelijke risico’s.
 • Zorg voor een professionele uitstraling. Een bank houdt geen rekening met emoties, alleen met cijfers en feiten.
 • Is een bank niet de juiste financier? Dat is goed mogelijk. Doe onderzoek naar alternatieve financieringsoplossingen.

  Wilt u een vastgoedfinanciering aanvragen en kunt u hierbij wel wat professioneel advies gebruiken? Neem dan contact op met Vastgoed Financieren door middel van het onderstaand formulier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

  10 + 6 =

  O.a. onze partners

  Partners van vastgoedfinancieren.