fbpx

OVER ONS

WAAROM KIEZEN VOOR VASTGOED FINANCIEREN?

Bewezen resultaat

Of u nu privé een beleggingspand wilt aankopen of u hebt voor uw bedrijfspand een financiering nodig en bent benieuwd naar de verschillende vormen van zakelijke financiering: wij regelen het voor u!

Specialistische kennis

Door onze jarenlange ervaring in de financieringswereld weten wij als geen ander wat de beste vorm van financiering is voor u. Door onze directe lijnen met banken, investeerders en crowdfundingplatforms kan er snel geschakeld worden. Zo u weet waar u qua bedrijfsfinanciering en qua tarieven aan toe bent.

w

Persoonlijk contact

Advies geven is maatwerk. Doordat wij onafhankelijk zijn kunnen wij u een persoonlijk advies geven bij uw situatie. Middels ons persoonlijke contact bekijken wij hoe we u het beste kunnen helpen.

EEN STEVIGE MIX VAN BEDENKEN, VERBINDEN EN DOEN

Samen met u creëren wij oplossingen voor uw financiële vraagstukken. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen. Wij houden het graag persoonlijk en noemen het beestje bij de naam. Geen wollige rapporten, geen poespas, maar klare taal en adviezen waar u direct mee aan de slag kunt.

EEN VOOR U OP MAAT GESCHREVEN AANPAK

Wij houden de zaken zo simpel mogelijk en kunnen schakelen op alle niveaus in uw organisatie. Wij helpen u met een voor u op maat geschreven aanpak. Met praktische tools die hun waarde al hebben bewezen.

Naast financiële vraagstukken begeleiden wij u dus ook met de eventuele aankoop en verkoop van vastgoed. Door onze unieke aanpak in de probleemanalyse zijn wij in staat om de juiste personen te vinden voor uw vastgoedfinanciering vraagstukken. Hierbij staan specialistische kennis, persoonlijk contact en bewezen resultaat altijd centraal.

Recensies

Door het juiste advies en goede begeleiding te krijgen heb ik mijn winkelpand kunnen verkopen en heb ik mijn bedrijf op een betere manier kunnen inrichten. Gevolg is dat ik nu vele lagere kosten heb en dat mijn bedrijfsresultaten ook veel beter geworden zijn. Ik zit nu ook weer beter in mijn vel en kan weer lekker ondernemen. Een mooi proces met een goed resultaat! Bedankt Maarten!

Geert Simons

Nadat mijn huisbank mij maandenlang geen definitief uitsluitsel heeft kunnen geven heb ik Vastgoed Financieren benaderd en zij hebben binnen enkele weken wel een goed financieringsvoorstel voor mijn beleggingspand kunnen doen. Korte en heldere lijnen. Ik ben erg blij met de samenwerking en het gerealiseerde resultaat!

John van Gils

Zeer tevreden over het doorlopen traject met ondersteuning van Maarten. Hij is goed bereikbaar, reageert snel en adequaat, komt afspraken na en denkt mee. Door een juiste balans tussen het zakelijke en persoonlijke voelde het als een goede samenwerking en is er maatwerk geleverd.

Marion van de Veerdonk

Vastgoed financieren heeft mij meerdere malen geholpen met het verkrijgen van een financiering voor de aankoop van mijn belegginespanden voor de verhuur. Daarnaast heb ik ook mijn bestaande portefeuille kunnen herfinancieren zodat ik meer panden kon aankopen.

Bob van Rooijen

Vanaf het eerste contact een heel vertrouwd gevoel. Maarten heeft een hele persoonlijke benadering. Hij weet de situatie goed in te schatten en komt met een prima advies. Wij zijn tevreden over de wijze waarop hij ons heeft geholpen.

Linda Ambrosius

O.a. onze partners

Partners van vastgoedfinancieren.