fbpx

BELEGGINGSPAND FINANCIEREN

Heeft u verhuurd vastgoed? Of wilt u verhuurd vastgoed aan gaan kopen?

Vastgoed Financieren is gespecialiseerd in een verhuurhypotheek voor verhuurde woningen en beleggingspanden met zelfstandige woonruimte, studentenhuizen, bedrijfspanden, kantoorpanden, woon/winkelpanden, nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen.

PASSENDE FINANCIERING

Financieringsaanvragen worden door ons voornamelijk bij Nederlandse banken ondergebracht. In bepaalde gevallen wordt er gebruik gemaakt van investeringsmaatschappijen. Daarnaast zijn wij onder andere ook RNHB, NIBC, NESTR en Domivest gecertificeerd. Wij regelen het financieren van vastgoed met scherpe rentetarieven en gangbare voorwaarden die bij uw situatie past.

Financieren kan tot ongeveer 80% van de marktwaarde (afhankelijk van de financier). Wij zijn er voor de kleine en de grote vastgoedbelegger en kunnen een financiering regelen vanaf 75.000,- euro vastgoed hypotheek tot bedragen die oplopen tot meer dan tien miljoen euro.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een vastgoedfinanciering? Neem dan contact op met Vastgoed Financieren middels het onderstaande formulier of bel 085-1305766.

15 + 13 =

Benieuwd naar onze andere financieringen?

O.a. onze partners

Partners van vastgoedfinancieren.