fbpx

VERHUURHYPOTHEEK

Wilt u een woning aankopen voor de verhuur of herfinancieren middels een verhuurhypotheek?

Waar veel banken nog wel eens moeilijk doen over de verhuur van onroerend goed. Wij zijn in staat u met de juiste partijen te verbinden zodat wij snel voor u een financiering kunnen regelen. Vastgoed financieren biedt mogelijkheden voor kleine en grotere beleggers. Van enkele woningen tot grotere portefeuilles. Wij maken het voor u mogelijk om te investeren in verhuurde of nog te verhuren woningen middels een verhuurhypotheek. Deze hypotheken zijn bedoeld voor klanten met zakelijke doeleinden, zoals commerciële verhuur.

BETERE VOORWAARDEN

Vastgoed Financieren is gespecialiseerd in een verhuurhypotheek voor beleggingspanden met zelfstandige woonruimte, studentenhuizen, bedrijfspanden, kantoorpanden, woon/winkelpanden, nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen.

Financieringsaanvragen worden door ons voornamelijk bij Nederlandse banken ondergebracht. In bepaalde gevallen wordt er gebruik gemaakt van investeringsmaatschappijen. Daarnaast zijn wij onder andere ook NIBC, RNHB, NESTR en DOMIVEST gecertificeerd. Wij regelen het financieren van vastgoed met scherpe rentetarieven en gangbare voorwaarden die bij uw situatie past.

VERHUURHYPOTHEEK AANVRAGEN? WIJ GARANDEREN EEN HOGE SLAGINGSKANS

Na ontvangst van enkele gegevens wordt uw aanvraag voor vastgoedfinanciering door onze specialisten beoordeeld. Vooraf kunnen we een goede inschatting maken over de slagingskans van uw financieringsaanvraag.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een vastgoedfinanciering? Neem dan contact op met Vastgoed Financieren middels het onderstaande formulier of bel 085-1305766.

3 + 13 =

O.a. onze partners