fbpx

WERKWIJZE

/01

INVENTARISEREND GESPREK

Tijdens een gratis adviesgesprek wordt besproken welke stappen wij voor u kunnen zetten aan de hand van uw specifieke vraag richting ons. Ook wordt tijdens deze afspraak het tarief wat wij hanteren doorgesproken.

/02

INFORMATIE VERZAMELEN

De volgende stap, aan de hand van ons gesprek, is het verzamelen van alle benodigde informatie. Vanuit ons krijgt u een overzicht met alles wat wij nodig hebben voor het maken van een voorstel.

/03

VOORSTEL SCHRIJVEN

Met alle verkregen informatie wordt vervolgens door ons een voorstel opgesteld.  Dit document wordt ter controle richting u verstuurd. Eventuele vragen kunnen wij op dat moment voor u beantwoorden.

/04

AANVRAAG INDIENEN

Na eventuele aanpassingen wordt het voorstel bij de desbetreffende partij(en) ingediend. Binnen enkele werkdagen wordt aan ons de uitkomst gecommuniceerd over het ingediende voorstel.

/05

UITKOMST AANVRAAG

Nadat wij de uitkomst van de aanvraag hebben ontvangen communiceren wij deze zo snel mogelijk met u. Eventuele vervolgstappen die genomen moeten worden, worden op dat moment met u verder besproken.

Vastgoed Financieren heeft mij meerdere malen geholpen met het verkrijgen van een financiering voor de aankoop van mijn beleggingspanden voor de verhuur. Daarnaast heb ik ook mijn bestaande portefeuille kunnen herfinancieren zodat ik meer panden kon aankopen.

Bob van Rooijen

Nadat mijn huisbank mij maandenlang geen definitief uitsluitsel heeft kunnen geven heb ik Vastgoed Financieren benaderd en zij hebben binnen enkele weken wel een goed financieringsvoorstel voor mijn beleggingspand kunnen doen. Korte en heldere lijnen. Ik ben erg blij met de samenwerking en het gerealiseerde resultaat!

John van Gils

Door het juiste advies en goede begeleiding te krijgen heb ik mijn winkelpand kunnen verkopen en heb ik mijn bedrijf op een betere manier kunnen inrichten. Gevolg is dat ik nu vele lagere kosten heb en dat mijn bedrijfsresultaten ook veel beter geworden zijn. Ik zit nu ook weer beter in mijn vel en kan weer lekker ondernemen. Een mooi proces met een goed resultaat! Bedankt Maarten!

Geert Simons

Simons Piano

Middels herfinanciering van mijn bedrijfspand zijn onze kosten voor de vastgoedfinanciering met meer dan 50% gedaald! Erg blij met het resultaat!

Marcel Kelders

Kelders Comfortschoenen

O.a. onze partners

Partners van vastgoedfinancieren.