fbpx

FINANCIERINGEN

Vastgoed financieringen

Vastgoedhypotheek

Wilt u een Beleggingspand aankopen? Vastgoed Financieren regelt voor u de financiering en verbindt u aan de juiste partijen. Door ons uitgebreide netwerk van beleggers, financiers én investeerders kunnen wij u volledig van dienst zijn.

Bedrijfspand financieren

Heeft u een bedrijfspand of wilt u een bedrijfspand kopen? Met een juiste insteek en aanpak kan uw financiering qua kosten wellicht stukken lager uitvallen dan u van te voren had ingecalculeerd. Vastgoed financieren heeft een groot netwerk van eventuele investeerders die hiervoor benaderd zou kunnen worden.

Investeren in Zorgvastgoed

Vastgoed Financieren helpt u graag met het realiseren van nieuwe zorglocaties. Door een uitgebreid netwerk van onder andere banken, eindbeleggers, projectontwikkelaars en zorgaanbieders is Vastgoed Financieren in staat u te helpen met het vinden van ruimtelijke en financiële oplossingen voor al uw vraagstukken op het gebied van zorgvastgoed.

Verhuurhypotheek

Waar veel banken nog wel eens moeilijk doen over de verhuur van onroerend goed. Wij zijn in staat u met de juiste partijen te verbinden zodat wij snel voor u een financiering kunnen regelen. Deze Verhuurhypotheken zijn bedoeld voor klanten met zakelijke doeleinden, zoals commerciële verhuur.

Aan- en verkoop Vastgoed

Door ons uitgebreide netwerk van vastgoed eigenaren én vastgoedbeleggers is het ook mogelijk om panden te verkopen. Vastgoed financieren heeft een groot netwerk van eventuele investeerders die hiervoor benaderd zouden kunnen worden.

De waarde van vastgoed in Nederland is afgelopen jaren flink gestegen. Daarnaast wordt vastgoed steeds schaarser. Het is nu het moment om te investeren en vastgoed aan te kopen, mede gelet op de huidige lage rentestand. Daarnaast kan het nu ook het moment zijn om juist uw vastgoed te verkopen. Door ons uitgebreide netwerk van beleggers en financiers kunnen wij u volledig van dienst zijn.

Wilt u een Beleggingspand aankopen? Vastgoed Financieren regelt voor u de financiering en verbindt u aan de juiste partijen. 

BETERE VOORWAARDEN

Financieringsaanvragen worden door ons voornamelijk bij Nederlandse banken ondergebracht. In bepaalde gevallen wordt er gebruik gemaakt van investeringsmaatschappijen. Daarnaast zijn wij onder andere ook RNHB, NIBC, NESTR en Domivest gecertificeerd.

Vastgoed Financieren is gespecialiseerd in een vastgoed hypotheek voor beleggingspanden met zelfstandige woonruimte, studentenhuizen, bedrijfspanden, kantoorpanden, woon/winkelpanden, nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen.

VASTGOED HYPOTHEEK? WIJ GARANDEREN EEN HOGE SLAGINGSKANS

Na ontvangst van enkele gegevens wordt uw aanvraag voor vastgoedfinanciering door onze specialisten beoordeeld. Vooraf kunnen we een goede inschatting maken over de slagingskans van uw financieringsaanvraag.

PASSENDE FINANCIERING

Uw vastgoedhypotheek cq verhuurhypotheek is via ons mogelijk tegen een gunstige rente en gunstige voorwaarden. Financieren kan tot ongeveer 80% van de marktwaarde (afhankelijk van de financier). Wij zijn er voor de kleine en de grote vastgoedbelegger en kunnen een financiering regelen vanaf 75.000,- euro vastgoed hypotheek tot bedragen die oplopen tot meer dan tien miljoen euro.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een vastgoedfinanciering? Neem dan contact op met Vastgoed Financieren.

Recensies

Door het juiste advies en goede begeleiding te krijgen heb ik mijn winkelpand kunnen verkopen en heb ik mijn bedrijf op een betere manier kunnen inrichten. Gevolg is dat ik nu vele lagere kosten heb en dat mijn bedrijfsresultaten ook veel beter geworden zijn. Ik zit nu ook weer beter in mijn vel en kan weer lekker ondernemen. Een mooi proces met een goed resultaat! Bedankt Maarten!

Geert Simons

Nadat mijn huisbank mij maandenlang geen definitief uitsluitsel heeft kunnen geven heb ik Vastgoed Financieren benaderd en zij hebben binnen enkele weken wel een goed financieringsvoorstel voor mijn beleggingspand kunnen doen. Korte en heldere lijnen. Ik ben erg blij met de samenwerking en het gerealiseerde resultaat!

John van Gils

Zeer tevreden over het doorlopen traject met ondersteuning van Maarten. Hij is goed bereikbaar, reageert snel en adequaat, komt afspraken na en denkt mee. Door een juiste balans tussen het zakelijke en persoonlijke voelde het als een goede samenwerking en is er maatwerk geleverd.

Marion van de Veerdonk

Vastgoed financieren heeft mij meerdere malen geholpen met het verkrijgen van een financiering voor de aankoop van mijn belegginespanden voor de verhuur. Daarnaast heb ik ook mijn bestaande portefeuille kunnen herfinancieren zodat ik meer panden kon aankopen.

Bob van Rooijen

Vanaf het eerste contact een heel vertrouwd gevoel. Maarten heeft een hele persoonlijke benadering. Hij weet de situatie goed in te schatten en komt met een prima advies. Wij zijn tevreden over de wijze waarop hij ons heeft geholpen.

Linda Ambrosius

O.a. onze partners

Partners van vastgoedfinancieren.