fbpx

Nestr

 

Wilt u een woning aankopen voor de verhuur of herfinancieren middels een vastgoedfinanciering van Nestr?

Wij kunnen snel voor u een vastgoedfinanciering van Nestr regelen. Vastgoed Financieren biedt mogelijkheden voor kleine en grotere beleggers, van enkele woningen tot grotere portefeuilles. Wij maken het voor u mogelijk om te investeren in verhuurde of nog te verhuren woningen door middel van een vastgoedfinanciering. Vastgoed Financieren is gespecialiseerd in een verhuurhypotheek voor beleggingspanden met zelfstandige woonruimte, studentenhuizen, bedrijfspanden, kantoorpanden, woon/winkelpanden, nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen

BETERE VOORWAARDEN

Nestr richt zich op verhuurde woningen in heel Nederland, maar ook studentenhuizen kunnen bij hen gefinancierd worden. Verder bieden zij 35 jaar zekerheid, waar dit bij de reguliere aanbieders veel korter is, zelfs tot maar enkele jaren. De aflossing geschiedt bij Nestr door middel van een 35-jarige annuïtaire aflossing, daar waar een lineaire aflossing gebruikelijk is in de zakelijke markt. Het praktische verschil is dat er minder van uw huurinkomsten aan de bank betaald moeten worden.

VASTGOEDFINANCIERING AANVRAGEN BIJ NESTR? WIJ GARANDEREN EEN HOGE SLAGINGSKANS

Na ontvangst van enkele gegevens wordt uw aanvraag voor vastgoedfinanciering door onze specialisten beoordeeld. Vooraf kunnen we een goede inschatting maken over de slagingskans van uw financieringsaanvraag. Wij beschikken namelijk over een digitale aanvraagmodule van Nestr, die direct laat zien of uw aanvraag binnen de acceptatiekaders past. Snel, duidelijk en transparant.

De actuele rente van Nestr is HIER te bekijken. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een vastgoedfinanciering van Nestr? Neem dan contact op met Vastgoed Financieren middels het onderstaande formulier of bel 085-1305766.

 

2 + 2 =

O.a. onze partners

Partners van vastgoedfinancieren.