fbpx

NIBC VASTGOEDHYPOTHEEK

Wilt u een Beleggingspand aankopen middels een vastgoedhypotheek van NIBC? Vastgoed Financieren regelt voor u de financiering en verbindt u aan de juiste partijen. Door ons uitgebreide netwerk van beleggers, financiers en investeerders kunnen wij u volledig van dienst zijn.

BETERE VOORWAARDEN

Financieringsaanvragen worden door ons voornamelijk bij Nederlandse banken ondergebracht. In bepaalde gevallen wordt er gebruik gemaakt van investeringsmaatschappijen. Daarnaast zijn wij onder andere ook NIBC gecertificeerd. Wij regelen het financieren van vastgoed met scherpe rentetarieven en gangbare voorwaarden die bij uw situatie past.

Vastgoed Financieren is gespecialiseerd in een vastgoed hypotheek voor beleggingspanden met zelfstandige woonruimte, studentenhuizen, bedrijfspanden, kantoorpanden, woon/winkelpanden, nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen.

VASTGOED HYPOTHEEK AANVRAGEN BIJ NIBC? WIJ GARANDEREN EEN HOGE SLAGINGSKANS

Na ontvangst van enkele gegevens wordt uw aanvraag voor vastgoedfinanciering door onze specialisten beoordeeld. Vooraf kunnen we een goede inschatting maken over de slagingskans van uw financieringsaanvraag.

PASSENDE FINANCIERING

Uw beleggingspand cq vastgoed financieren is via ons mogelijk tegen een gunstige rente en gunstige voorwaarden. Financieren kan tot ongeveer 75% van de marktwaarde (afhankelijk van de financier). Wij zijn er voor de kleine en de grote vastgoedbelegger en kunnen een financiering regelen vanaf 75.000,- euro vastgoed hypotheek tot bedragen die oplopen tot meer dan tien miljoen euro.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een vastgoedfinanciering van NIBC? Neem dan contact op met Vastgoed Financieren middels het onderstaande formulier of bel 085-1305766.

3 + 3 =

O.a. onze partners

Partners van vastgoedfinancieren.